VERKOPER

Wat wij zoeken is een echte verkoper! Iemand die ons gaat helpen onze groeidoelstellingen te realiseren. Onze doelstellingen zijn ambitieus en liggen meer in de hoek van kwaliteit dan kwantiteit. De afgelopen jaren hebben wij bewezen dat wij een uitstekende partner zijn voor grote bedrijven. Wij zoeken daarom een verkoper zonder ‘negen tot vijf mentaliteit’. Iemand met ideeën en een visie op solution selling. Iemand die toegevoegde waarde heeft voor onze bedrijven.

Taken

 1. Het opbouwen van een klantportefeuille met een drive en een enthousiasme dat van een topverkoper kan worden verwacht.
 2. Jij vindt dat verkopen topsport is. Je moet willen scoren en je wilt de beste zijn!

Wat verwachten wij van jou?

 1. Het belangrijkste wat wij van jou verwachten is succes.
 2. Je hebt minimaal een HBO opleiding afgerond maar een afgeronde WO opleiding met affiniteit voor credit management is een pré.
 3. Je opleiding heeft per definitie raakvlakken met ons werk. Economie en commercieel zijn de steekwoorden.
 4. Aantoonbare werkervaring in een verkoopfunctie. Je dient representatief en communicatief vaardig te zijn en je kunt jezelf op verschillende niveaus goed presenteren.
 5. Leeftijd tussen de 27 en 30 jaar maar wij staan ook open voor jongere vrouwen en mannen met lef die ons kunnen overtuigen van hún drive en enthousiasme.
 6. Woonachtig in het westen van Nederland.

Wat kunnen wij bieden!

 1. Een verkoopbaan bij een dynamische organisatie die met behulp van de beste producten en dienstverlening de bovenkant van de credit management markt aan het veroveren is.
 2. Een marktconform basissalaris.
 3. Een uitstekende provisieregeling die onze verkopers stimuleert.
 4. Bedrijfsauto.
 5. Laptop en een mobiele telefoon.
 6. Een gezellige, informele en professionele werkomgeving.

Heb je interesse in deze topbaan?

Je kunt ons bellen op 071 – 36 400 60 en vragen naar Hans Geluk of je kunt e-mailen. Het e-mail adres van Hans is geluk@creditdevice.nl. Als je mailt verwachten wij van jou een korte omschrijving van jouw talenten, ervaring en natuurlijk een CV.