SERVICE MEDEWERKER(STER)

Ben je klantgericht, communicatief en wil je ons helpen de dienstverlening naar onze klanten nog beter te maken, dan ben jij onze vrouw of man. Wij zijn een groeiende organisatie waar het nemen van eigen verantwoordelijkheid wordt gewaardeerd. In ons serviceteam word je geconfronteerd met alle facetten van onze dienstverlening.

Taken

 1. Aanspreekpunt voor de klanten van CreditDevice en DirectDevice.
 2. Je zult (telefonisch) de vragen van klanten beantwoorden. Een eerste stap om onze klanten te woord te kunnen staan is een verdieping in onze producten, diensten en klanten.
 3. Onze klanten verwachten een persoonlijke benadering. Klantencontact met een persoonlijke ‘touch’ komt de klanttevredenheid ten goede en dát is voor ons heel belangrijk.
 4. Zoals in elke baan zijn er leuke en iets minder leuke klussen. Wij gaan er vanuit dat je alle werkzaamheden met enthousiasme oppakt.

Wat verwachten wij van jou?

 1. Je bent communicatief, klantgericht en professioneel.
 2. Minimaal twee jaar werkervaring is een pré.
 3. Opleiding op HBO niveau.
 4. Je wilt een bijdrage leveren aan ons succes.

Wat kunnen wij jou bieden!

 1. Je gaat werken bij een groeiende, gezellige en platte organisatie op een mooie werkplek in Noorwijk aan Zee. Wij kennen een informele bedrijfsstructuur met korte lijnen.
 2. Onze arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en wij bieden een aantrekkelijk salaris.
 3. Naast leuk werk, is gezellig samenwerken een belangrijk onderdeel van de werkweek. Gezelligheid ontstaat automatisch, maar wordt wel gefaciliteerd op vrijdag!

Heb je interesse?

Je kunt ons bellen op 071 – 36 400 60 en je kunt vragen naar Olga Boender. Het e-mail adres van Olga is olga@creditdevice.nl. Als je mailt verwachten wij van jou een korte omschrijving van jouw talenten, jouw binding met Noordwijk en natuurlijk een CV.