Veel Nederlandse bedrijven virtueel failliet

Verdacht veel terminaal zieke bedrijven weten zich in leven te houden, en leggen zo beslag op mensen en middelen. Daarnaast dwarsbomen ze gezonde bedrijven, en dat kost Nederland groei. De markt zou orde op zaken moeten stellen. Maar wetgeving, goedkoop krediet en gebrek aan ondernemerslust houden deze bedrijven in leven.

Misschien werkt ook u wel voor een terminaal ziek bedrijf. Een blik op de balansen kan dat aan het licht brengen. Het zijn bedrijven die al jarenlang verlies maken, of een ...

Lees meer...
0

Fantastische opbrengst Kippenloop 2016

KippenloopNet als in 2015 nam de teams van CreditDevice BV en DirectDevice BV in juni 2016 deel aan de Kippenloop. Een wandelmarathon van verschillende afstanden 5km, 15km, 25km en voor de échte fanatieke wandelaar 42km. Met 15 deelnemers namen onze teams deel aan de afstanden 25 of 42 kilometer. De 12e editie van de kippen- en kuikenloop 2016 was wederom een daverend succes!

Opbrengst voor kankeronderzoek

Ruim 7.000 wandelaars trokken naar de Zuid-Hollandse kust en wisten ...

Lees meer...
0

Members’ Benefits

De samenwerking tussen CreditDevice en Stichting Members’ Benefits in Zoetermeer is een feit. De organisatie Members’ Benefits werkt voor brancheverenigingen in Nederland en onderhoudt voordeelregelingen voor meer dan 30 werkgevers- en brancheverenigingen. Van de deelnemende brancheverenigingen is de FME één van de belangrijkste organisaties.

De bedrijven die lid zijn van de branchevereniging worden de komende maanden geïnformeerd over de samenwerking en op welke wijze leden kunnen profiteren van ledenvoordeel. In het informatiepakket wordt toegelicht tegen welke tarieven kredietrapporten kunnen worden opgevraagd ...

Lees meer...
0