Voorop lopen is
een strategische keuze…

DIRECTDEVICE

DirectDevice is de zusteronderneming van CreditDevice. Beide bedrijven zijn actief op de credit management markt. DirectDevice is de producent en verkoper van credit management software DirectDebiteur. De software is te benoemen als “Software as a Service”, dus beschikbaar via elke PC met een internet verbinding. Een interessante mix van klanten, bestaande uit grote concerns, middelgrote ondernemers en incassobureaus ten behoeve van hun outsourcing activiteiten, maken gebruik van ons product.

De credit management software bestaat uit drie modules namelijk, debiteurenbeheer, managementinformatie en risicoanalyse. Wij werken met één duidelijk doel: de medewerkers van onze klanten moeten efficiënt en prettig kunnen werken met ons product. Een team van ervaren programmeurs werkt op ons kantoor in Noordwijk dagelijks aan het invullen van wensen en ideeën van onze klanten.

“Debiteurenbeheer op de automatische piloot is niet succesvol”.

De combinatie van onze credit management software én onze kredietinformatie-database is een pluspunt voor onze klanten. Met deze propositie zijn wij een unieke aanbieder die twee cruciale onderdelen van het vakgebied credit management in eigen beheer heeft. Gebruikt de klant ook kredietinformatie van CreditDevice, dan wordt de geïmporteerde interne informatie van de klant samen met de gegevens van het kredietrapport duidelijk gepresenteerd in een risicodossier. De externe gegevens in het risicodossier kunnen met onze AlertService, een kredietinformatie-product, ook dagelijks worden geactualiseerd.

Beheren van openstaande facturen met zorg.

“Credit management is meer dan een belletje
en een briefje. Het is een commercieel vak met véél belangrijke klantcontacten”.